Spušteni Plafoni.rs

Vaš prostor će biti funkcionalniji i udobniji za život i rad.
Terakota d.o.o. je preduzeće za projektovanje, trgovinu, i usluge osnovano 1991. godine da bi kasnije počelo da se bavi proizvodnjom fluo rasvete. Od samog osnivanja preduzeće se bavi opremanjem stambenog i poslovnog prostora.
Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri mineralnog spuštenog plafona "USG" (poreklo USA) i najkvalitetnije potkonstrukcije "DONN", kao i proizvoda svetski poznate fabrike za proizvodnju materijala za suvu gradnju "Rigips" Austrija i drugih renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.
U našoj ponudi imamo i metalne plafone, aluminijumski spušteni plafon Hanter Daglas, razne vrste svetiljki za enterijere, eslinger roletne (PVC i AL), venecijanere, trakaste zavese, tende, rolo komarnike, harmo vrata, antistatik podove, sve od renomiranih svetskih proizvođača.
Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima, vrhunskim domaćim i stranim partnerima, razvili smo se u jedno od najpouzdanijih preduzeća za opremanje stambenog i poslovnog prostora. U stanju smo da odgovorimo visokim standardima i zahtevima u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, estetike i roka izvođenja skoro svih vrsta enterijera. Veliki broj naših saradnika omogućaava nam da budemo prisutni na celoj teritoriji Srbije i regiona.